Hos webzites.dk har vi ingen standardpriser. Det giver ingen mening, da det afhænger af opgavens kompleksitet. Men modsat mange af vores konkurrenter,  arbejder vi med kontraktfri 'no-cure-no-pay'. Det betyder, at du  intet tidspunkt skriver under  noget som helst, og at bare kan droppe samarbejdet, hvis du ikke er tilfreds - UDEN at betale en krone*. Det er naturligvis en stor risiko vi tager, men det er også en STÆRKT motiverende faktor i vores arbejde med at sikre 100% tilfredse kunder.

Et simpelt digitalt visitkort?

En simpel visitkort-side til dit firma kan vi hurtigt lave til en rigtig god pris. Det kan være en god idé at benytte sig af, hvis man lige er startet op og bare skal være repræsenteret på nettet i en fart – og til en overkommelig pris.

Hvad afgør prisen?

Prisen afhænger af graden af kompleksitet og mængden af arbejde forbundet med at lave hjemmesiden eller webshoppen. Er der mange undersider? Er der woweffekter? Skal webshoppen have gavekort eller måske to valutaer? Skal hjemmesiden være tosproget – som i eksemplet her? Osv.

Ingen opgave er for lille.

Vi løser ALLE alle slags opgaver. Lige fra ny hjemmeside til den lokale billardklub og til de helt store webshopløsninger med flere sprog, produkter med varianter, gavekort, ønskelister, kundekonto, nyhedsbreve osv.

Prisen er altid fast.

Før vi påbegynder en opgave, får du altid en pris. Den pris omfatter ALLE udgifter til OS – det er et engangsbeløb, og det ligger HELT fast*. Din hjemmeside/webshop er HELT din egen, og du har INGEN løbende omkostninger til OS. Der vil dog være årlige udgifter til din domæne- og webhoteludbyder (ca. 600 kr.), og hvis du har en webshop, skal du også regne med et gebyr til betalingsgateway/betalingsudbyder (typisk en procentdel af hvert ordrebeløb).

Skal vi også lave noget flot til DIG?

Kontakt os

Skriv til os, og fortæl os, hvad det er, du gerne vil. Så fortæller vi dig, hvad der kan lade sig gøre, hvordan, hvornår og til hvilken pris.

Ingen dybe tallerkener

Alle vores hjemmesider baserer sig på skabeloner, som er udviklet af virkelig dygtige udviklere fra hele verden. Vi opfinder altså IKKE den dybe tallerken hver gang, men vi bruger meget tid på at finde den helt rigtige skabelon til hver enkelt opgave. Herefter tilpasser og ændrer vi skabelonen, så den matcher dine krav til udseende og funktionalitet. En af fordelene ved brug af skabeloner er, at de er udviklet til at virke i præcis det miljø vi udvikler til – nemlig WordPress og Woocommerce. En anden er, at de gør det muligt at lave hjemmesider og webshops, hvor prisniveauet er absolut rimeligt.

*Meddelelse om ophør af samarbejdet eller rettelser/tilføjelser til første oplæg SKAL være modtaget senest 14 dage efter, at første oplæg er blevet præsenteret – herefter betragtes det første oplæg som accepteret ‘as is’, og opgavens fulde beløb er forfaldent til betaling. Rettelser/tilføjelser der kræver funktionaliteter, der ikke specifikt er redegjort for ved opgavens start, faktureres særskilt.