Vi er dygtige hos webzites.dk - ingen tvivl om det. Men vi lægger også stor vægt  at være troværdige i alle forhold over for dig som kunde. Vi er din samarbejdspartner, som du kan stole  fra start til slut. Vi prøver at være nytænkende i alt, hvad vi foretager os. DU skal have LIGE den hjemmeside, du altid har drømt om. Det være sig lige fra den mere 'almindelige' til den mega kreative. Vi henvender os primært til små og mellemstore virksomheder.

Vi dækker hele spektret.

Vi dækker hele spektret fra den simple og mere almindelige hjemmeside til den mega kreative. Men for alle hjemmesider gælder, at vi KUN afleverer noget, som vi selv synes er flot at se på. Også på mobiltelefon og tablet!

Vi leger gerne med mulighederne.

Når budgettet er til det, så leger vi gerne med mulighederne for at komme frem til noget nyt og anderledes – ligesom det gerne skulle være fremgået af vores egen hjemmeside her!

Få en webshop med woweffekt.

Den mega kreative webshop har altid noget woweffekt. Noget der skiller den ud fra de helt traditionelle og simple webshops. Og det er DET vi prøver at skabe, når vi er riiigtig kreative!

Tjek Henrik
Om Henrik Sandberg

Skal vi også lave noget flot til DIG?

Skriv til os, og fortæl os, hvad det er, du gerne vil. Så fortæller vi dig, hvad der kan lade sig gøre, hvordan, hvornår og til hvilken pris.

Kontakt os

Vi...altså firmaet og jeg

Vi brænder for at lave hjemmesider og webshops – og ting der har med den slags at gøre i det hele taget. Vores priser er konkurrencedygtige, fordi webzites.dk kun består af ejeren/stifteren Henrik Sandberg (mig), og ALLE opgaver løses af mig. Hvad enten det gælder udvikling, design, logoer, kodning, billledbehandling, tekster, oversættelser m.m.m. Når jeg alligevel vælger at skrive ‘vi’ alle steder, så er det primært fordi, jeg synes, det lyder bedre, men egentlig er der jo også tale om TO enheder…firmaet og jeg.